DAAROM OUTDOOR COACHING

Moe, lusteloos, angst en paniek? Stress, overspannen? Burn-out? Uit balans?
Met een gedegen aanpak en ervaring op het gebied van coaching bij burn-out of stress gerelateerde klachten gaan we samen met jou op zoek naar een veranderde en verbeterde levensstijl; los van de bovengenoemde klachten. Hollend stilstaan biedt je veilige en professionele coaching. De combinatie van coaching en bewegen in de buitenlucht (wandelen, fietsen, hardlopen) geeft ruimte om anders te leren kijken. Dit kijken kan je veel nieuwe inspirerende informatie opleveren. Je leert tijdens een individueel traject hoe je optimaal met je beschikbare energie kan omgaan. Zo hervind je weer de balans tussen je lichaam, gevoel en verstand. De nieuwe inzichten helpen je om in het vervolg jouw gewenste keuzes te kunnen maken.

1 OP 1  COACHING

Hollend stiltaan verzorgt coaching in combinatie met bewegen in de buitenlucht voor mensen die mentaal uit balans zijn.
We werken door middel van fietsen en lopen toe naar een situatie waar gevoel en verstand weer gaan samenwerken binnen een fitter lichaam. Het traject kan worden ondersteund met een ‘meten is weten’ test-instrument. De trajecten zijn te verdelen in: preventief, herstel & opbouw en eventuele nazorg.
Klik hier voor meer info en de tarieven.

BEDRIJVEN

De ziektekosten rondom stress gerelateerde klachten blijven maar stijgen! Vanuit de focus duurzaam personeelsbeleid, ziekteverzuimbeleid, kan Hollend stilstaan het verschil voor u maken. Wij werken samen, zowel intern als extern, met andere professionele partijen in een overzichtelijke setting met korte lijnen. Uw werknemer wordt via 1 op 1 coaching in combinatie met bewegen actief geïnspireerd om nieuwe inzichten te verwerven. Deskundigheid, aandacht, vertrouwen en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Klik hier voor meer info en de tarieven.

LANGE WANDELTOCHTEN

Wil je graag een periode in je leven gebruiken om weer wat meer bij jezelf te komen! Of wil je je steeds weer verwonderen wat er met je gebeurd als je je huidige kaders tijdelijk los kan laten? Maar je weet niet hoe je dat allemaal moet organiseren?  Ervaringsdeskundige Anneke kan je helpen hoe je zo`n mooi project aan kan pakken. Zij heeft  in 2016 een wandeltocht door Spanje gewandeld. In de workshop(s) worden individueel veel tips en tops benoemd.
Klik hier voor meer info en de tarieven.

TARIEVEN OUTDOOR COACHING

Zowel een coachingstraject als een runningtherapie programma is maatwerk. Daarom hanteren wij geen standaard tarieven. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek met betrokkene wordt een oplossingsvoorstel gemaakt en doorgesproken. Tijdens het inventariseren wordt pas echt helder wat nodig is en ingezet moet worden om te komen tot herstel & opbouw. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt.
Na fiattering wordt zo snel mogelijk gestart met het traject.

OVER ANNEKE

Ik ben graag outdoor op pad met mensen. Ik ga voor persoonlijke aandacht, korte lijnen en lange termijn oplossingen. Wat kunnen we doen om veerkrachtig in het leven te blijven staan? Ik heb binnen bedrijven veel mensen mogen begeleiden met zeer diverse zingevingsvragen. Ik ga zorgvuldig op pad met mensen die uit balans zijn en ik ben sinds 2012 een zeer enthousiaste ChiWalking en ChiRunning (hard)looptrainer en outdoor coach. Daarnaast ben ik gecertificeerd runningtherapeut, neem individuele inspanningstesten af en begeleid ik mensen via ademhalingstherapie.

Ik zoek tijdens mijn werk, vanuit de focus ‘balans door beweging’ voortdurend naar de grens: waar stopt ‘goed belastbaar’ zijn en wanneer begint de ‘overbelasting’. Waar? Natuurlijk outdoor! Lees verder

Anneke Koeckhoven
Trainer/Coach/Owner Hollend stilstaan

FOCUS JE GEEST

`Als je nu geen tijd neemt voor je gezondheid moet je later tijd nemen voor je ziek zijn`.

Chi is stromende levensenergie:
Activiteit en rust zijn twee vitale aspecten van het leven. Balans vinden tussen die twee is een kunst op zich. Weten wanneer te rusten en wanneer actief te zijn. Het ene in het andere kunnen vinden en in welke mate is wijsheid. Activiteit in rust, en rust in activiteit, is ultieme wijsheid.

Een leven lang bewegen in een fit lichaam.

ADEMHALING

Bij langdurige stress raakt het lichaam uit zijn natuurlijke balans, waardoor een verkeerde ademhaling ontstaat. Dit kan leiden tot een gevoel van gejaagdheid en onrust. Doel van de therapie is om weer souplesse en rust in het lichaam te krijgen. Er wordt aandacht besteed aan de ademfrequentie, de ademteug en het adempatroon. Ademhalingsoefeningen zijn een zeer belangrijk onderdeel tijdens de 1 op 1 outdoor coachingstrajecten, maar komen ook zeker aan bod in de ChiRunning en ChiWalking lessen.

Lees verder

TESTEN

De EnergyControl test wordt ingezet om mensen op de juiste lichamelijke belastbaarheid te laten trainen. Aan de hand van de uitslagen wordt een persoonlijk trainingsschema gemaakt. Zo wordt werken aan herstel en opbouw in energie en conditie via een ‘meten is weten’ instrument ondersteund.
De testen zijn een vast onderdeel van het outdoor traject, maar ook zeer geschikt voor bv. prestatielopers ter voorbereiding voor een event.

Lees verder

Wat levert een 1 op 1 outdoor coachingstraject je op?

Stap voor stap leer je je eigen grenzen kennen en respecteren waardoor er in je dagelijkse leven meer balans ontstaat tussen belasting en belastbaarheid. De eindbestemming van het begeleidingstraject is niet alleen herstellen van de klachten, maar ook daadwerkelijk beter worden. Een positief zelfbeeld, een gezonde lichamelijke conditie, gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans, gerichte ademhaling en een soepele lichaamshouding. De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken. Het traject in de buitenlucht gaat je zeker veel opleveren!

Ervaringsverhalen

Previous Next