Over Hollend stilstaan

Mijn naam is Anneke Koeckhoven en ik ben een actief buitenmens en ben graag op pad met mensen. Ik ga voor persoonlijke aandacht, korte lijnen en lange termijn oplossingen. Wat kunnen we doen en wat hebben we nodig om veerkrachtig in het leven te blijven staan?

Ik zoek tijdens mijn werk, vanuit de focus balans door beweging voortdurend naar de grens: waar stopt goed belastbaar zijn en wanneer begint de overbelasting. En dat doen we natuurlijk outdoor!

Tijdens mijn jarenlange werk in Zorg & Welzijn heb ik veel mensen begeleid met zingevingsvragen. Zingevingsvragen zijn vragen die door unieke mensen op allerlei verschillende unieke manieren beantwoord worden. Door deze opgedane expertise en het veelvuldig buiten sporten maakt dat ik nu met een grote mate van vanzelfsprekendheid als outdoor trainer/coach werk. Mijn passie, met mensen op pad gaan, daar blijf ik voor gaan.

Als coach werk ik pragmatisch en intuïtief en ga uit van wat werkt bij de klant. Ik stimuleer de klant zelf in actie te komen en daardoor inzichten te laten verwerven in zijn eigen zijn. Hierdoor wordt ruimte gecreëerd om anders te kijken waardoor schaduwkanten zichtbaar en bewust mogen worden. Vanuit dit gegeven kan een visie ontwikkeld worden om zo met de nodige handvatten vooruit te gaan en verder te groeien.

Als looptrainer heb ik mij gespecialiseerd in blessure-preventief en energie-efficiënt hardlopen. In de zomer van 2014 ben ik via een internationale opleiding gecertificeerd als Chi-Running & Chi-Walking Instructor.

Als EC netwerker neem ik rust- en inspanningstesten af volgens de EnergyControl methode. Door de test wordt inzichtelijk hoe het met de conditie van de geteste persoon is gesteld. Deze nulmeting is een fantastisch uitgangspunt om een plan te maken voor groei.

Door gebruik te maken van dit ‘meten is weten’ instrument kan ik alle mensen, zowel actieve sporters als mensen uit balans, via de meest energie-efficiënte manier begeleiden naar hun unieke doelstellingen.

Details van mijn CV kunt u vinden op mijn persoonlijke pagina bij Linkedin.