Outdoor coaching bedrijven

De ziektekosten rondom stress gerelateerde klachten blijven maar stijgen! Bij alert handelen door de werkgever kan erger voorkomen worden. Bedrijven zoekt steeds meer naar een werkwijze waardoor uitval van medewerkers gereduceerd kan worden en liever nog, vermeden kan worden.

De preventieve & opbouw/herstel Outdoor trajecten van Hollend stilstaan zijn juist daarom een prima optie om in te zetten vanuit de focus duurzaam personeelsbeleid. Hollend stilstaan werkt via korte lijnen samen met HRM, leidinggevende, Arbo artsen, huisartsen etc. Het relatief korte tijdspad naar herstel levert u als werkgever veel financieel voordeel op. Uw werknemer ziet weer nieuwe mogelijkheden en kan met hernieuwde energie door.

Kennismaking
Tijdens het intake gesprek kunt u de zorgen die u nu heeft aangeven en zullen we u absolute urgentie, dus wat top of mind staat, de nodige aandacht geven. Op basis van deze intake volgt een helder voorstel met Plan Van Aanpak. Graag maak ik met u een persoonlijk programma om uw personeel gezond en stralend in het leven te laten staan.

1 op 1 trajecten
Bij 1 op 1 trajecten is er in de opstartfase intensief begeleidingscontact. Voortschrijdend verder in de tijd worden de outdoor contact momenten steeds minder frequent. Uw werknemer herstelt en bouwt op in een overzichtelijke setting met korte lijnen. Via evaluatiemomenten wordt afgestemd met de verschillende partijen. Met de nodige inzichten wordt in goed overleg gezocht naar wat past en van daaruit kunnen goede keuzes gemaakt worden. Bij een preventief traject zijn er +/- 10 contactmomenten. Bij een opbouw/herstel traject zijn er +/- 18 contactmomenten.

Groepstrainingen
Voor bedrijven verzorgt Hollend stilstaan ook trainingen vanuit de focus: Balans door Beweging. Te denken valt aan thema`s vanuit duurzaam personeelsbeleid zoals (over)belasting c.q. ontspannen van de basishouding van het lichaam tijdens het werk of inzicht in ademhalingstechnieken. Door goed te leren ademen kan het lichaam meer ontspannen blijven of om weer goed te leren ontspannen. Een ChiWalking workshop biedt een perfecte mogelijkheid om een teamtraining een actieve en interessante invulling te geven.
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.