Terug naar het overzicht

TEAM CHI training op het Noordzee strand

Tijdens de zondagochtend gebruiken we het strandzand om de spanning | ontspanning beter in je lichaam, en specifiek via je blote voeten, te doorvoelen. Daardoor ontwikkel je op een steeds dieper niveau een soepelere hardloopstijl. Samen spelen met de techniek staat voorop waarbij we ook zeker de wind gebruiken. Het is heerlijk om samen op het strand met een groep te genieten van de beweging. Lekker buiten sporten met de gekozen focussen binnen jouw souplesse met de zon in je gezicht!

Is dit iets voor jou? Dan kan je je aansluiten door je op de geven voor de groepsapp van `OutdoormetChi`. De trainingen van de loopgroep staan in het teken van spelend technisch lopen. Vragen vanuit de groep (dat zijn dus ook jouw vragen:-) zijn qua inhoud in deze training leidend. Daarna eventueel nog een frisse duik in zee en tot slot drinken we gezellig wat in `onze` strandtent ;-).

Data: in 2023

  •  31 december / zondagochtend 2023.

Deze training is wel een Ad Hoc planning. Via de hardloopgroepsapp van `Team Chi outdoor` krijg je een melding op je telefoon.

Tijd:
meestal in de ochtend van 09.30 – 11.00 uur.
of soms in de avond: 19.00 – 20.30 uur

Locatie: Verzamelen in Egmond aan Zee voor de strandopgang bij het KNMR reddingsstation Egmond aan Zee, Boulevard Zuid 5, 1931 AA . Opgang van het strand bij Strandpaviljoen Nautilus aan Zee. Strand Egmond aan Zee 10, 1931 AZ .

Werkwijze: Via 06 27 37 10 40 meld je je telefonisch aan voor de `OutdoormetChi` groepsapp of via onderstaand aanmeldingsformulier. Je wordt dan toegevoegd als lid van de app. Via de groepsapp van Team Chi krijg je een aantal dagen van te voren een berichtje van Anneke dat er die zondag een strandtraining is.

Kosten: Doe je mee met de training? Dan krijg je na afloop een betaalverzoek via de app van €10,00 voor de genoten strandtraining.

 

Deel dit!