Terug naar het overzicht

ChiRunning workshop Hoorn zondag 13 Juni 2021

ChiRunning is een natuurlijke manier van lopen en een voorloper van trends als natuurlijk hardlopen, natural running, barefoot running en minimalistisch hardlopen. Met ChiRunning kun je stap voor stap je techniek verbeteren via een uitgebalanceerd programma. Het voorkomt, vermindert of herstelt zo pijnklachten zoals bv. shin splints, plantair fascitis, achillespeesontsteking, kuitklachten en een lopersknie.

Wat maakt ChiRunning zo bijzonder?
ChiRunning is meer dan alleen een looptechniek. Je leert te luisteren naar de signalen die je lichaam jou geven. Een goed gebruik van je energie en aandacht voor de mentale focus levert je minder ploeteren en meer ontspanning op. Wil je energiezuinig en blessurevrij leren lopen? Deze workshop bevat de beginselen van ChiRunning: Basishouding, afpellen van je voeten, gecontroleerde valbeweging en het gebruik van je armen.

  • Zorg voor voldoende warme – cq. regenkleding
  • Loopstijlanalyse door middel van beeldmateriaal
  • Je krijgt aan het eind van de dag een superhandige Chi Hand-Out mee

Aanmelden
ChiRunning 1-daagse workshop
Datum: 13 juni 2021
Tijd: 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Hoorn (NH)
Kosten: € 110,00 Lunch inbegrepen!

De workshop van 7 maart gaat i.v.m. de huidige richtlijnen van het RIVM niet door. Maar…. wil je toch niet wachten en wil je aan de slag met je techniek? Bel of mail me. Dan kijken we samen hoe ik je op korte termijn kan helpen met jouw vragen en wensen.

AANMELDFORMULIER
– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

    Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

    Deel dit!