Hardlopen op Hartslag 2024

Met Hollend stilstaan trainen voor een halve marathon in 2024! 

Hoe mooi is het om aan je gezondheid te werken en daarbij een fantastische ervaring op te doen in het buitenland. Het kan met Hollend stilstaan!  Kijk eens op de foto hoe leuk het is om in groepsverband naar een buitenlandse experience zoals Palermo in 2022 toe te werken. Hiervoor heb ik een trainingsplan ontwikkeld gebaseerd op de EnergyControl rust- en inspanningstesten in combinatie met de blessure preventieve ChiRunning looptechniek. Dit jaar lopen we op 8 oktober in München!!!

Rust- en inspanningstest
We starten met een EnergyControl rust- en inspanningstest. Via de Heart Rate Variabiliteit kan gemeten worden bij welke hartslag zich het omslagpunt bevindt: dat is het moment dat je overschakelt op volledige suikerverbranding. Bij sporten is dit een belangrijke grens voor het bepalen van je unieke trainingszones. Als het lichaam traint in de juiste hartslagzones krijgt het de juiste trainingsprikkels; niet te veel, niet te weinig. In welke zones iemand moet trainen, is verder afhankelijk van de huidige conditie en de trainingsdoelen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Vervolgens train je twee keer per maand op zaterdagochtend in groepsverband, lopend op hartslag, in de regio N-H. Daarnaast train je individueel drie keer per week met jouw eigen basisschema op jouw unieke hartslag. Het gehele traject tot en met het evenement wordt je door mij gecoacht.

Soepel leren hardlopen
Wil je ook nog meer vanuit ontspanning leren hardlopen, blessureleed voorkomen, waardoor je lekkerder in een flow kan blijven lopen? Dan is hardlopen vanuit de ChiRunning filosofie de allerbeste optie. Bij ChiRunning laat je de weg onder je doorgaan en laat je je vooruit trekken door de zwaartekracht. Vanuit deze insteek komt een haklanding neer op remmen en is het heffen van knieën verspilde energie, net als afzetten. Centraal staat het Oosterse principe dat je niet tegen een (natuur)kracht in moet gaan, maar deze in je voordeel kan gebruiken.
Wil je hier meer over weten dan kun je aansluiten op de donderdagavond bij de ChiRunning trainingsgroep in Obdam.

Kosten
De kosten voor bovenstaand programma bestaan uit een rust- en inspanningstest à € 180,00 en daarnaast sluit je een abonnement af bij Hollendstilstaan voor € 20,00 per maand voor begeleiding en coaching tot het event.

Aanmelden
Je kunt je middels het mailadres info@hollendstilstaan.nl aanmelden. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een en ander door te spreken en een afspraak in te plannen voor een test | meting. Heb je vragen neem dan telefonisch contact met mij op via 06-27371040.

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.