Terug naar het overzicht

Start To Chi Run Juni 2023

Wat is StartToChiRun ? 
Wil je beginnen met hardlopen? Kies dan voor de trainingen bij  Hollendstilstaan; balans door beweging. In deze cursus leer je van een professionele en toegewijde trainster soepel, energie zuinig en blessurevrij hardlopen.
En het leuke is: je doet het niet alleen! Samen in een groep met medebeginners zet je die moeilijke eerste stap. Na aanmelding ben je meteen  lid van de loop-groep(en)App (s) .

Waarom zou je moeten gaan hardlopen?
Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden en te blijven. De trainingen zijn voor iedereen goed te doen. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt.

En stel je eens voor; na de trainingen een goodfeelinginjelife;-) met de mogelijkheid om na de cursus op donderdagavond door te pakken bij het ChiRunning Trainings Centrum in Obdam.

Kosten en locatie:
Kosten van de StartToChiRun cursus zijn € 70,00
Verzamel locatie parkeerplaats: Dobber 9, 1713 GK Obdam
Verzamelen bij: De Boer Sportstudio, Health, Wellness.

Dus na 4 weken StartToChiRun:
Ken je jouw tempo
Heb je je eigen loopschema qua techniek en afstand
Heb je kennis gemaakt met de mooie Chi loophouding
Ben je fitter en gezonder
Wil je voortaan lekker buiten sporten
Heb je loopmaatjes
Kan je alleen verder
en ….……..ben je ontzettend trots op jezelf.

En daarna….. Hoe leuk is het dan om je blijvend te laten inspireren door Hollendstilstaan in ademhalingstechnieken in rust, trainen op hartslag of individuele (mentale) coaching.
En… de mogelijkheden voor doorverwijzing naar prof. collega`s van Anneke inzake krachtoefeningen, EMS, ontspanningsmassages, fysio en voeding.

Wanneer:
dinsdagavonden juni 2023: 6, 13, 20 en 27 juni
Tijd: van 19.30 tot 20.30 uur

En oh ja, echt iedereen kan het aangaan. Twijfel je nog of het iets voor jou is? Kom dan gewoon alvast vrijblijvend een training op de donderdagavond meedoen bij het ChiRunning Training Centrum. Dan kan je proeven of het wat voor jou is. We verzamelen voor de parkeerplaats van De Boer Sport, Health en Wellness.
Meer info bij Hollendstilstaan: 06 2737 1040.

 

 

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Deel dit!