Terug naar het overzicht

Start To Chi Run Juni 2023

Wat is StartToChiRun ? 
Wil je beginnen met hardlopen? Kies dan voor de trainingen bij  Hollendstilstaan; balans door beweging. In deze cursus maak je kennis met een zeer interessante kijk op HOE te bewegen. De insteek is om de Chitechniek en jouw lichaamshouding samen te connecten. Zo leer je van een professionele en toegewijde gecertificeerde ChiRunning Senior Instructeur hoe je soepel, en op een energie zuinig en blessurevrij kan hardlopen.
En het leuke is: je doet het niet alleen! Samen in een groep met medebeginners zet je die eerste stap.

Waarom zou je juist kiezen voor ChiRunning?
Omdat ChiRunning je helpt gezond en fit te worden en te blijven. De trainingen zijn voor iedereen goed te doen. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En je bent vooral lekker outdoor!

En stel je eens voor; na de trainingen een goodfeelinginjelife;-) met de mogelijkheid om na de cursus op donderdagavond je Chi techniek verder te verdiepen bij het ChiRunning Trainings Centrum in Obdam.

Kosten en locatie:
Kosten van de StartoChiRun cursus zijn € 70,00
Verzamel locatie parkeerplaats: Dobber 9, 1713 GK Obdam
Verzamelen bij: De Boer Sportstudio, Health, Wellness.

Dus na 4 weken StartoChiRun:
Ken je jouw tempo
Heb je je eigen loopschema qua techniek en afstand
Heb je kennis gemaakt met de mooie Chi loophouding
Ben je fitter en gezonder
Wil je voortaan lekker buiten sporten
Heb je loopmaatjes
Kan je alleen verder
en ….……..ben je ontzettend trots op jezelf.

En daarna….. Hoe leuk is het dan om je blijvend te laten inspireren door Hollendstilstaan in ademhalingstechnieken in rust, trainen op hartslag of individuele (mentale) coaching.
En… de mogelijkheden voor doorverwijzing naar prof. collega`s van Anneke inzake krachtoefeningen, EMS, ontspanningsmassages, fysio en voeding.

Wanneer: dinsdagavonden juni 2023: 6, 13, 20 en 27 juni
Tijd: van 19.30 tot 20.30 uur

En oh ja, echt iedereen kan het aangaan. Twijfel je nog of het iets voor jou is? Kom dan gewoon alvast vrijblijvend een training op de donderdagavond meedoen bij het ChiRunning Training Centrum. Dan kan je proeven of het echt bij je past. We verzamelen bij De Boer Sport, Health en Wellness.

Aanmelden:
Stuur me een mail om naar info@hollendstilstaan.nl ovv van StartToChiRun 2023, je naam, adres en leeftijd. Of 06 27 37 10 40

Deel dit!