Terug naar het overzicht

Start To Chi Run Cursus Juni 2024

Wat is StartToChiRun ? 
Wil je beginnen met hardlopen of heb je behoefte om je huidige techniek eens onder de loep te nemen? Kies dan voor deze cursus van Hollendstilstaan; balans door beweging.

Je maakt kennis met een zeer interessante kijk op HOE te bewegen. De insteek is om de Chitechniek en jouw lichaamshouding samen te connecten. Zo leer je van een professionele en toegewijde gecertificeerde ChiRunning Senior Instructeur hoe je soepel, en op een energie zuinig en blessurevrij kan hardlopen. En het leuke is: je doet het niet alleen! Samen in een groep zet je die eerste stap.

Waarom zou je juist kiezen voor ChiRunning?
Omdat ChiRunning je helpt om je grote spieren in je lichaam het werk te laten doen waardoor je je kleine spieren kan ontlasten. Hierdoor kom je veel minder snel in de overbelasting van je fysiek. De trainingen zijn voor iedereen goed te doen, ongeacht leeftijd, conditie en tempo. En je bent vooral lekker outdoor!

Kosten en locatie:
Kosten van de StartoChiRun cursus zijn € 70,00
Verzamelen op de parkeerplaats bij: De Boer Sport, Health, Wellness: Dobber 9, 1713 GK Obdam

Dus na 4 weken StartoChiRun:
Ken je jouw tempo
Heb je je eigen rentechniek-focussen helder die je kan ontwikkelen
Heb je kennis gemaakt met de mooie Chi loophouding
Ben je fitter en gezonder
Wil je voortaan lekker buiten sporten
Heb je loopmaatjes
Kan je ook alleen verder maar met de mogelijkheid om na de cursus op de donderdagavonden je Chi techniek verder te ontwikkelen bij Anneke.
en ….……..ben je ontzettend trots op jezelf.

En daarna….. Hoe leuk is het dan om je blijvend te laten inspireren door Hollendstilstaan in bv. ademhalingstechnieken in rust, trainen op hartslag of individuele (mentale) coaching.
En… de mogelijkheden voor doorverwijzing naar prof. collega`s van Anneke bij De Boer.

Wanneer: dinsdagavonden juni 2024: 4, 11, 18 en 25 juni
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur

En oh ja, echt iedereen kan het aangaan. Twijfel je nog of het iets voor jou is? Kom dan gewoon alvast vrijblijvend een training op de donderdagavond meedoen bij het ChiRunning Training Centrum. Dan kan je proeven of het echt bij je past. We verzamelen bij De Boer Sport, Health, Wellness.

Aanmelden:
Stuur me een mail om naar info@hollendstilstaan.nl ovv van StartToChiRun cursus 2024, je naam, adres en leeftijd. Of bel me: 06 27 37 10 40

Deel dit!