Terug naar het overzicht

Cursus: Chiwalking met een bestaande groep

Zoek je een enerverende wandelcursus voor een bestaande groep?

Dan is een cursus ChiWalking een mooie mogelijkheid om jullie horizon te verbreden op wandelgebied. Ja….. natuurlijk kan je wandelen!!! Toch daag ik jullie uit om je eens te verdiepen HOE je beweegt. Ik wil samen met je inzoomen hoe de loopbeweging soepel ingezet kan worden. Voor elke deelnemer zijn er individuele tips. Je hebt tenslotte maar 1 lichaam en hoe fijn is het om deze niet onnodig te belasten.

Tijdens de lessen om (weer) soepel te leren wandelen zijn we zoveel mogelijk in de buitenlucht. We oefenen de ChiWalking-techniek en zijn op zoek naar: `Good feeling in je life ūüėČ door te voelen en te doen waarbij kuiten, enkels en voeten worden ontzien.

We zijn op zoek naar stabiliteit vanuit je kern dus vanuit je lichaamscentrum. En we zijn op zoek naar ontspanning: doen door niet te doen! Er is veel aandacht voor individuele aanwijzingen.  Gezellig in een groep om samen te oefenen. We werken met beeldmateriaal  en een hand-out.

De opbouw van de cursus is inhoudelijk als volgt:

Les 1:  Introductie theorie van Chi Walking & lichaam basishouding. Onderlichaam, balans in je kern, (blote) voeten & losmaak oefeningen.
Les 2: Bovenlichaam, gebruik van je armen, schouderpositie.
Les 3: Ritme, pasfrequentie en staplengte.

Zorg dat je voldoende kleding aan hebt zodat je niet koud wordt. Doe vooral lekker zittende vrijetijdskleding aan en schoenen die lekker lopen.
Wil je ook ervaren welke positieve effecten ChiWalking jou kan brengen? Sluit je dan aan bij deze korte, intensieve maar zeer inspirerende cursus. Wandelen zal nooit meer hetzelfde zijn!!

*ChiWalking cursus groepsaanmelding van 3 dagdelen:
Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Waar: Locatie van de 3 lessen in plannen we in overleg
Kosten: ‚ā¨ 300,00

Aanmelden: Stuur een mail naar info@hollendstilstaan.nl O.V.V.
– groepscursus ChiWalking
– aantal leden van de groep, ongeveer 7 personen
– Alle namen van de deelnemers en
– 06 nummer van de contactpersoon.
– de naam van de contactpersoon
– Mailadres van de contactpersoon voor de factuur

    

Ik kijk naar jullie zussenclub, vriendinnen- / vriendencluppie of elk ander team uit!

Chi groetjes Anneke.

Deel dit!