Terug naar het overzicht

ChiWalking verdiepingslessen 2023

Re-New Your Commitment: Verdiepingslessen ChiWalking

Op verzoek van een aantal enthousiaste cursisten organiseren wij vanaf het voorjaar tot de herfst opfrislessen met verschillende thema`s. Zo kan je je blijven ontwikkelen op het pad van de geleidelijkheid. Bij deze lessen besteden we natuurlijk aandacht aan de basis en wandelen we op verschillende ondergronden of het nu gras, zand, hout, modder, klei of asfalt is! Daarnaast bieden we verschillende technieken aan waardoor je onder andere gemakkelijker de heuvels op- en afloopt, door het zand loopt of door de duinen struint. Elke les heeft zijn eigen thema die zeker mede bepaalt worden door de locatie en de vragen vanuit de groep.
Zet de puntjes weer soepel op de i, meld je aan en doe mee!

BLIJF BIJ DE LES MET EEN OPFRIS-LES!!!
Data najaar:
Donderdag 28 september 2023

Tijd: 10.00 – 12.00 uur
Plaats: Geestmerambacht GMA Langedijk
Kosten: € 25,00 (NB: Voor Egmond-Binnen met verplichte PWN duinkaart zijn de kosten € 27.50).
Verzamel locatie: Strandpaviljoen El Chiringuito, Klarengroetweg 3, 1723 PW Noord-Scharwoude. 

Wie zijn wij?
Anneke Koeckhoven kan je vaak buiten vinden. Outdoor gebruikt ze als haar werkruimte. Zij is een ervaren ChiRunning & ChiWalking Instructor. Anneke geeft  trainingen, coaching en begeleiding aan groepen en individuen in leefstijl en gezondheid waarbij energie, ademen, bewegen in de buitenlucht, balans & Chi-kracht centraal staan.

Bettina Kraus is een zeer ervaren leraar Tai Chi Tao en AnMo TuiNa therapeute . Zij heeft al vele jaren in de regio haar groepen. Zij kan als geen ander met zeer lieflijke technieken vervelende spanning in je lijf ombuigen naar souplesse.

Aanmelden: stuur een mail naar  info@hollendstilstaan.nl onder vermelding van:

  • Naam
  • Mailadres (voor de factuur)
  • Verdiepingsles ChiWalking
  • Datum
  • Locatie

Na de aanmelding ontvang je een factuur. Je aanmelding is definitief als je de factuur voor aanvang van de verdiepingsles hebt voldaan. Lukt het niet om het digitaal over te maken neem dan even contact op. Dan vinden we daar natuurlijk een oplossing voor.
Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze training gaat door bij voldoende aanmeldingen!

Met vriendelijke Chi groet,

Bettina & Anneke

Deel dit!