Terug naar het overzicht

ChiWalking opfrisles 22 mei 2022

Re-New Your Commitment, Wandel je Vrij!!!

Wil je je na een ChiWalking basiscursus blijven ontwikkelen in de souplesse van de Chi wandeltechniek? Op verzoek van een aantal enthousiaste cursisten organiseren wij elk voor- en najaar opfrislessen met verschillende thema`s.  Bij deze lessen besteden we natuurlijk aandacht aan de basis en wandelen we op verschillende ondergronden of het nu  gras, zand, hout, modder, klei of asfalt is! Daarnaast bieden we verschillende technieken aan waardoor je onder andere gemakkelijker de heuvels oploopt of door het zand wandelt of door de duinen struint. Elke les heeft zijn eigen thema die zeker mede bepaalt worden door de vragen vanuit de groep.
Zet de puntjes weer soepel op de i, meld je aan en doe mee!

Struinen door de duinen
Data: Zondagochtend 22 Mei 2022
Tijd: 09.30 tot 12.00 uur
Plaats: Egmond-Binnen
Kosten: € 25,00

Geplande training alvast voor na de zomervakantie:
Data: Maandagavond 22 Augustus 2022
Tijd: 18.30 tot 22.00 uur
Plaats: Egmond-Binnen
Kosten: € 25.00

Locatie verzamelen: Parkeerplaats PWN aan de Oude schulpweg in Egmond-Binnen 1935 EN Egmond-Binnen. Deze parkeerplaats is verscholen achter een grasheuvel en heeft geen adres. 100 meter na het woonhuis met huisnummer 10 bevindt zich de ingang aan je rechterhand. Een groot bord van PWN langs de kant van de weg wijst je de ingang van de parkeerplaats.

Wie zijn wij?
Anneke Koeckhoven kan je vaak buiten vinden. Outdoor gebruikt ze als haar werkruimte. Zij is een ervaren ChiRunning & ChiWalking Instructor.  Anneke geeft  trainingen, coaching en begeleiding aan groepen en individuen in leefstijl en gezondheid waarbij energie, ademen, bewegen in de buitenlucht, balans & Chi-kracht centraal staan.

Bettina Kraus is een zeer ervaren leraar Tai Chi Tao en AnMo TuiNa therapeute . Zij heeft al vele jaren in de regio haar groepen. Zij kan als geen ander met zeer lieflijke technieken vervelende spanning in je lijf ombuigen naar souplesse.

 

 

 

AANMELDFORMULIER

    Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

    Deel dit!