Terug naar het overzicht

ChiWalking opfrisles 2023

Re-New Your Commitment, Wandel je Vrij!!!

Wil je je na een ChiWalking basiscursus blijven ontwikkelen in de souplesse van de Chi wandeltechniek? Op verzoek van een aantal enthousiaste cursisten organiseren wij elk voor- en najaar opfrislessen met verschillende thema`s.  Bij deze lessen besteden we natuurlijk aandacht aan de basis en wandelen we op verschillende ondergronden of het nu  gras, zand, hout, modder, klei of asfalt is! Daarnaast bieden we verschillende technieken aan waardoor je onder andere gemakkelijker de heuvels oploopt of door het zand wandelt of door de duinen struint. Elke les heeft zijn eigen thema die zeker mede bepaalt worden door de vragen vanuit de groep.
Zet de puntjes weer soepel op de i, meld je aan en doe mee!

BLIJF BIJ DE LES MET EEN OPFRIS-LES

Data: Maandagavond 20 maart 2023
Tijd: 19.00 tot 21.30
Plaats: Medemblik
Kosten: € 25,00

Locatie: Vooroever nabij Restaurant `De Zoete Zee`

Wie zijn wij?
Anneke Koeckhoven kan je vaak buiten vinden. Outdoor gebruikt ze als haar werkruimte. Zij is een ervaren ChiRunning & ChiWalking Instructor.  Anneke geeft  trainingen, coaching en begeleiding aan groepen en individuen in leefstijl en gezondheid waarbij energie, ademen, bewegen in de buitenlucht, balans & Chi-kracht centraal staan.

Bettina Kraus is een zeer ervaren leraar Tai Chi Tao en AnMo TuiNa therapeute . Zij heeft al vele jaren in de regio haar groepen. Zij kan als geen ander met zeer lieflijke technieken vervelende spanning in je lijf ombuigen naar souplesse.

Aanmelden: stuur een mail naar info@hollendstilstaan.nl onder vermelding van:

  • Naam
  • Mailadres
  • Blijf bij de les met een opfrisles
  • Locatie:  Medemblik.

Na je aanmelding ontvang je een factuur. Je aanmelding is definitief nadat je de factuur, voor aanvang van de opfris wandeling hebt voldaan. Lukt het niet om het digitaal over te maken neem dan even contact op. Dan vinden we daar natuurlijk een oplossing voor.
Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Deze avond gaat door bij voldoende aanmeldingen!

 

 

AANMELDFORMULIER

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Deel dit!