Terug naar het overzicht

ChiWalking opfris cursus voorjaar 2021

Wil je je na een ChiWalking basiscursus blijvend ontwikkelen in de fantastische Chi wandeltechniek? Op verzoek van een aantal enthousiaste cursisten organiseer ik elk voor- en najaar een vervolgopfriscursus. Onder het mom van bewegen, buiten, beleven trainen we samen in een inspirerende en uitdagende omgeving in Noord-Holland. Zet de puntjes weer goed op de i en doe mee.  Meld je aan via het aanmeldformulier hier onderaan.

In maart 2021 wandelen we in het Geestmer Ambacht. Een prachtige locatie om ook de heuveltechniek weer op te frissen. We wandelen met  verschillende ondergronden en kunnen kiezen uit gras, zand, hout, modder, klei of asfalt!

Data:
– donderdag 4 maart 2021
– donderdag 11 maart
-donderdag 18 maart

We verzamelen bij de entree van Camping Molengroet, Molengroet 1, 1723 PX Noord-Scharwoude. Het Geestmer Ambacht is per fiets en auto goed bereikbaar. Parkeren is gratis.

Kosten €55,00

Tijd: 09.45 uur  tot 11.15 uur. Daarna is er tot 11.45 uur gelegenheid om de inzichten die je tijdens de training hebt beleeft uit te wisselen onder het genot van een kopje thee of koffie !

 

AANMELDFORMULIER

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

Deel dit!