Terug naar het overzicht

ChiWalking opfris cursus najaar 2020

Wil je je na een ChiWalking basiscursus blijvend ontwikkelen in de fantastische Chi wandeltechniek? Op verzoek van een aantal enthousiaste cursisten organiseer ik elk voor- en najaar een vervolgcursus. Onder het mom van bewegen, buiten, beleven trainen we samen in een inspirerende en uitdagende omgeving in Noord-Holland. Doe mee en meld je aan via het aanmeldformulier hier onderaan.

In September 2020 wandelen we in het Geestmerambacht. Het Geestmerambacht is een prachtige locatie om de heuveltechniek te oefenen. We wandelen dus ook hoogtemeters en met de verschillende ondergronden kunnen we kiezen uit gras, zand, hout, modder, klei of asfalt!

Data:
– dinsdag 1 september
– dinsdag 8 september
-dinsdag 15 september

We verzamelen bij de entree van Camping Molengroet, Molengroet 1, 1723 PX Noord-Scharwoude. Het Geestmerambacht is per fiets en auto goed bereikbaar. Parkeren is gratis.

Kosten €55,00

Tijd: 09.45 uur  tot 11.15 uur. Daarna is er tot 12.00 uur gelegenheid om de inzichten die je tijdens de training hebt beleeft uit te wisselen onder het genot van een kopje thee of koffie !

 

AANMELDFORMULIER

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

Deel dit!