Terug naar het overzicht

ChiRunning workshop Hoorn zondag 1 november 2020

ChiRunning is een natuurlijke manier van lopen en een voorloper van trends als natuurlijk hardlopen, natural running, barefoot running en minimalistisch hardlopen. Met ChiRunning kun je stap voor stap je techniek verbeteren via een uitgebalanceerd programma. Het voorkomt, vermindert of herstelt zo pijnklachten zoals bv. shin splints, plantair fascitis, achillespeesontsteking, kuitklachten en een lopersknie.

Wat maakt ChiRunnig zo bijzonder?
ChiRunning is meer dan alleen een looptechniek. Je leert te luisteren naar de signalen die je lichaam jou geven. Een goed gebruik van je energie en aandacht voor de mentale focus levert je minder ploeteren en meer ontspanning op. Wil je energie-efficiënt en blessure-vrij leren lopen? Deze workshop bevat de beginselen van ChiRunning: Basishouding, optillen van je voeten, gecontroleerde valbeweging en het gebruik van je armen.

  • Zorg voor voldoende warme – cq. regenkleding
  • Loopstijlanalyse door middel van beeldmateriaal
  • Je krijgt aan het eind van de dag een super handige Chi Hand-Out mee

Aanmelden
ChiRunning 1-daagse workshop
Datum: zondag 1 november 2020
Tijd: 09.30 – 16.30 uur
Locatie: Hoorn (NH),
Kosten: € 110,00 Lunch inbegrepen!

De workshop gaat door bij voldoende deelnemers.  Schrijf je zowiezo in! Indien er tekort deelnemers blijken te zijn dan kijken we samen  hoe ik je op korte termijn kan helpen met jouw wensen.

AANMELDFORMULIER
– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

Deel dit!