Terug naar het overzicht

ChiRunning Trainings Centrum In Obdam

Wil je lekker wekelijks in de buitenlucht sporten
en wil je de volgende ochtend zonder spierpijn je bed weer uitkomen? Dan is aansluiten bij het ChiRunning Trainings Centrum echt iets voor jou. We sporten in een gezellige groep van allerlei pluimage. Jouw conditie instap niveau is per definitie oké, jouw lichaam is tijdens de training altijd leidend.

ChiRunning bij het ChiTrainingsCentrum in Obdam
is geschikt voor de beginnende loper maar ook voor de geoefende loper. ChiRunning past het principe van geleidelijke vooruitgang toe op iedere verandering in techniek, in schoenen en in afstand. Goed voor je lijf zorgen betekent dat je best wel de uitdaging kan opzoeken maar dat je wel rond jouw zone van belasting blijft.
Je leert luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft. Dit zorgt ervoor dat niets voor zijn tijd gebeurt en het voorkomt blessures door overbelasting zoals shinsplints, plantair fascitis, achillespeesproblemen en de bekende lopersknie.
Terugkerende focussen in de trainingen zijn: aandacht, balans, lichaamshouding, ontspanning, pasfrequentie, ritme, souplesse!

Om mee te kunnen doen is het belangrijk dat je les gehad hebt in de theorie.
Informeer bij Anneke welke mogelijkheden er zijn om snel in te kunnen stromen. Zoek je maatjes van jouw niveau? Ben je op zoek om bewegen in de buitenlucht structureel in je weekprogramma in te plannen? Dan is dit je kans! Inschrijven kan op basis van een abonnement.

Elke donderdagavond verzorgt Hollend stilstaan een Chi Running techniek training
Een TRAINING is het verstoren van het biologisch evenwicht van verschillende systemen met als doel om een hernieuwd evenwicht op een hoger niveau te bereiken! De blessurevrije  & energie zuinige looptechniek staat tijdens deze trainingen altijd voorop!

* Op Nationale Feestdagen vervallen de trainingen.

*Mocht er onverhoopt een reguliere training niet gegeven kunnen worden?
Het alternatief? Doe de training lekker samen met je maatjes. De faciliteiten in Obdam zijn gewoon beschikbaar! Geef even aan bij een instructeur van de Sportstudio dat je bij Hollend stilstaan traint!!!

TRAININGSINFO:
Datum: Elke donderdagavond van 19.30-21.00 uur.
Start locatie: De Boer Sport, Health, Wellness.  Dobber 9, 1713 GK Obdam. Start locatie tijdens de Corona: Op het industrieterrein Braken 37.
Kosten abonnement per maand:  €20,–. Geen inschrijfkosten.


AANMELDEN: 
stuur een mailtje naar info@hollendstilstaan.nl OVV van ChiRunning donderdagavond in Obdam en je naam, telefoonnummer en een mailadres voor de factuur.

Deel dit!