Outdoor coaching bedrijven

De ziektekosten rondom stress gerelateerde klachten blijven maar stijgen! Bij alert handelen door de werkgever kan erger voorkomen worden. Bedrijven zoekt steeds meer naar een werkwijze waardoor uitval van medewerkers gereduceerd kan worden en liever nog, vermeden kan worden.

Preventief of opbouw & herstel Outdoor traject.

Zo een traject is juist daarom een prima optie om in te zetten vanuit de focus duurzaam personeelsbeleid. Hollend stilstaan werkt via korte lijnen samen met HRM, leidinggevende, Arbo artsen, huisartsen etc. Het relatief korte tijdspad naar herstel levert u als werkgever veel financieel voordeel op. Uw werknemer ziet weer nieuwe mogelijkheden en kan met hernieuwde energie door.

Kennismaking
Tijdens het intake gesprek kunt u de zorgen die u nu heeft aangeven en zullen we u absolute urgentie, dus wat top of mind staat, de nodige aandacht geven. Op basis van deze intake volgt een helder oplossingsvoorstel . Graag maak ik met u een persoonlijk programma om uw personeel weer gezond en stralend in het leven te laten staan.

1 op 1 trajecten
Bij 1 op 1 trajecten is er in de opstartfase intensief begeleidingscontact. Voortschrijdend verder in de tijd worden de outdoor contact momenten steeds minder frequent. Uw werknemer herstelt en bouwt op in een overzichtelijke setting met korte lijnen. Via evaluatiemomenten wordt afgestemd met de verschillende partijen. Met de nodige inzichten wordt in goed overleg gezocht naar wat past en van daaruit kunnen goede keuzes gemaakt worden. Bij een preventief traject zijn er +/- 10 contactmomenten. Bij een opbouw/herstel traject zijn er +/- 18 contactmomenten.

Groepstrainingen
Voor bedrijven verzorgt Hollend stilstaan ook trainingen vanuit de focus: Balans door Beweging. Te denken valt aan thema`s vanuit duurzaam personeelsbeleid zoals:

*Een juiste basishouding van het lichaam tijdens het werk qua inspanning en ontspanning van spieren. De voordelen van mooi uitgelijnd staan.

*Meer inzicht in ademhalingstechnieken. Als de basis maar goed is! Door weer goed te leren ademen kan het lichaam zijn natuurlijke ademhaling weer terugvinden en uit de vluchtstand structureel terugschakelen naar  ontspanning.

*Een ChiWalking workshop biedt uw bedrijf een perfecte mogelijkheid om een teamtraining een actieve en interessante invulling te geven.
Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.