Terug naar het overzicht

ChiRunning training: elke maandag- en donderdagavond in Obdam

Wil je lekker wekelijks in de buitenlucht sporten en wil je de volgende ochtend gewoon zonder spierpijn je bed weer uitkomen? Dan is aansluiten bij het ChiRunning trainingscentrum echt iets voor jou. We sporten in een gezellig groepje van allerlei pluimage. Jouw conditie instap niveau is per definitie oké, want jouw lichaam is leidend.

ChiRunning bij het ChiTrainingscentrum in Obdam is geschikt voor de beginnende loper maar ook voor de geoefende loper. Er is veel aandacht voor de looptechniek. Het wordt dus geen: no pain, no gain. ChiRunning past het principe van geleidelijke vooruitgang toe op iedere verandering in techniek, in schoenen en in afstand. Goed voor je lijf zorgen betekent dat je best wel de uitdaging kan opzoeken maar dat je wel binnen jouw zone van belasting blijft. Je leer luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft. Dit zorgt ervoor dat niets voor zijn tijd gebeurt en het voorkomt blessures door overbelasting zoals shinsplints, plantair fascitis, achillespeesproblemen en de bekende lopersknie. Terugkerende focussen zijn: aandacht, balans, ontspanning, pasfrequentie, ritme, licht lopen!

We motiveren elkaar en kunnen met georganiseerde loopjes in de regio mee doen. Gezelligheid, lekker buiten zijn en stap voor stap fitter worden vanuit de focus van blessure preventie en energie efficiëntie. Zoek je maatjes van jouw niveau? Ben je op zoek om bewegen in de buitenlucht structureel in je weekprogramma te plannen? Dan is dit je kans! Inschrijven kan op basis van een abonnement.

Elke maandag – en donderdagavond verzorgt Hollend stilstaan Chi Running (hard)loop trainingen in Obdam.

*Een gemiste les kan ingehaald worden tijdens de kusttrainingen van TEAM CHI.

*Op Nationale Feestdagen vervallen de trainingen.

*Mocht er onverhoopt een reguliere training niet gegeven kunnen worden dan is het alternatief dat er op die trainingstijd gebruik gemaakt kan worden van de trainingsfaciliteiten van Sportstudio Freek de Boer.

TRAININGSINFO:
Datum: Elke maandag- en donderdagavond;
Tijd: 19.30-21.00 uur
Startlocatie: De Kern, Sportstudio De Boer, Dobber 9, 1713 GK Obdam
Kosten abonnement: € 20,00 per maand


AANMELDFORMULIER

– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

Deel dit!