Terug naar het overzicht

ChiRunning training: elke maandag- en donderdagavond in Obdam

Wil je lekker wekelijks in de buitenlucht sporten en wil je de volgende ochtend gewoon zonder spierpijn je bed weer uitkomen? Dan is aansluiten bij het ChiRunning trainingscentrum echt iets voor jou. We sporten in een gezellig groepje van allerlei pluimage. Jouw conditie instap niveau is per definitie oké, want jouw lichaam is leidend.

ChiRunning bij het ChiTrainingscentrum in Obdam is geschikt voor de beginnende loper maar ook voor de geoefende loper. Er is veel aandacht voor de looptechniek. ChiRunning past het principe van geleidelijke vooruitgang toe op iedere verandering in techniek, in schoenen en in afstand. Goed voor je lijf zorgen betekent dat je best wel de uitdaging kan opzoeken maar dat je wel rond jouw zone van belasting blijft. Je leert luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft. Dit zorgt ervoor dat niets voor zijn tijd gebeurt en het voorkomt blessures door overbelasting zoals shinsplints, plantair fascitis, achillespeesproblemen en de bekende lopersknie. Terugkerende focussen zijn: aandacht, balans, ontspanning, pasfrequentie, ritme, licht lopen!

We motiveren elkaar en kunnen met georganiseerde loopjes in de regio mee doen. Gezelligheid, lekker buiten zijn en stap voor stap fitter worden vanuit de focus van blessure preventie en energie efficiëntie.

Om mee te kunnen doen is het belangrijk dat je les gehad hebt in de theorie. Informeer bij Anneke welke mogelijkheden er zijn om snel in te kunnen stromen. Zoek je maatjes van jouw niveau? Ben je op zoek om bewegen in de buitenlucht structureel in je weekprogramma te plannen? Dan is dit je kans! Inschrijven kan op basis van een abonnement.

Elke maandag – en donderdagavond verzorgt Hollend stilstaan Chi Running (hard)loop techniek trainingen in Obdam. De techniek staat tijdens de trainingen altijd voorop!

*Op Nationale Feestdagen vervallen de trainingen.

*Mocht er onverhoopt een reguliere training niet gegeven kunnen worden? Het alternatief? Ga eens op een andere locatie rennen of train dan lekker een keertje bij Sportstudio Freek de Boer. Geef even aan bij een instructeur van de Sportstudio aan dat je normaal Chi traint!!!

TRAININGSINFO:
Datum: Elke maandag- en donderdagavond;
Tijd: 19.30-21.00 uur
Start locatie: Sport Health Wellness De Boer, Dobber 9, 1713 GK Obdam Kosten abonnement per maand: 1 keer in de week €20,–. 2 keer in de week €25,–.

NB: VOLGENDE THEORIE AVOND CURUS CHIRUNNING :
Data: maandag 21, donderdag 24, maandag 28 en donderdag 31 januari 2019.
Tijd: 18.45-19.30
Start locatie: Sport Health Wellness De Boer.
Kosten: € 50,– max. 8 personen!


AANMELDFORMULIER

– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

Deel dit!