Terug naar het overzicht

ChiRunning: elke maandag- en donderdagavond training in Obdam

Wil je lekker wekelijks in de buitenlucht sporten en wil je de volgende ochtend gewoon zonder spierpijn je bed weer uitkomen? Dan is aansluiten bij het ChiRunning trainingscentrum echt iets voor jou. We sporten in een gezellig groepje van allerlei pluimage. Jouw instap niveau is per definitie oké, want jouw lichaam is leidend.

ChiRunning bij het ChiTrainingscentrum in Obdam is geschikt voor de beginnende loper maar ook voor de geoefende loper. Er is veel aandacht voor de looptechniek. Het wordt dus geen: no pain, no gain. ChiRunning past het principe van geleidelijke vooruitgang toe op iedere verandering in techniek, in schoenen en in afstand. Goed voor je lijf zorgen betekent dat je best wel de uitdaging kan opzoeken maar dat je wel binnen jou zone van belasting blijft. Je leer luisteren naar de signalen die jou lichaam je geeft. Dit zorgt ervoor dat niets voor zijn tijd gebeurt en het voorkomt blessures door overbelasting zoals shinsplints, plantair fascitis, achillespeesproblemen en de bekende lopersknie. Terugkerende focussen zijn: aandacht, balans, ontspanning, pasfrequentie, licht lopen!

We motiveren elkaar en kunnen met georganiseerde loopjes in de regio mee gaan doen. Gezelligheid, lekker buiten zijn en stap voor stap fitter worden vanuit blessure preventie en energie efficiëntie. Zoek je maatjes van jou niveau? Ben je op zoek om bewegen in de buitenlucht structureel in je weekprogramma te plannen? Dan is dit je kans! Inschrijven kan op basis van een abonnement.

Elke maandag – en donderdagavond verzorgt Hollend stilstaan Chi Running (hard)loop trainingen in Obdam. Je kan dus twee keer in de week komen trainen.

TRAININGSINFO:
Datum: Elke maandag- en donderdagavond;
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: Sportstudio De Boer, Dobber 9, 1713 GK Obdam
Kosten abonnement:
1 keer in de week sporten: € 20,00
2 keer in de week sporten: € 25,00


AANMELDFORMULIER

– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

Deel dit!