Valencia

Met Hollend stilstaan naar Valencia

Hoe mooi is het om aan je gezondheid te werken en daarbij een fantastische ervaring op te doen in het buitenland. Het kan met Hollend stilstaan! In oktober 2019 vindt namelijk de halve marathon van Valencia plaats. Hoe leuk is het om in groepsverband naar die dag toe te werken. Hiervoor heb ik een trainingsplan ontwikkeld gebaseerd op de EnergyControl rust- en inspanningstesten in combinatie met de blessure preventieve ChiRunning looptechniek.

Rust- en inspanningstest
We starten met een EnergyControl rust- en inspanningstest. Via de Heart Rate Variabiliteit kan gemeten worden bij welke hartslag zich het omslagpunt bevindt: dat is het moment dat je overschakelt op volledige suikerverbranding. Bij sporten is dit een belangrijke grens voor het bepalen van je unieke trainingszones. Als het lichaam traint in de juiste hartslagzones krijgt het de juiste trainingsprikkels; niet te veel, niet te weinig. In welke zones iemand moet trainen, is verder afhankelijk van de huidige conditie en de trainingsdoelen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Vervolgens train je twee keer per maand op zaterdagochtend in groepsverband, op je eigen hartslag, in Schoorl. Daarnaast train je individueel drie keer per week met jouw eigen basisschema op jouw unieke hartslag. Het gehele traject tot het evenement word je door mij gecoacht.

Energie-efficiënt en blessurevrij hardlopen
Wil je ook nog meer vanuit ontspanning leren hardlopen, blessureleed voorkomen, waardoor je lekkerder in een flow kan blijven lopen? Dan is hardlopen vanuit de ChiRunning filosofie de allerbeste optie. Bij ChiRunning laat je de weg onder je doorgaan en laat je je vooruit trekken door de zwaartekracht. Vanuit deze insteek komt een haklanding neer op remmen en is het heffen van knieën verspilde energie, net als afzetten. Centraal staat het Oosterse principe dat je niet tegen een (natuur)kracht in moet gaan, maar deze in je voordeel kan gebruiken. Wil je hier meer over weten dan kun je aansluiten bij de ChiRunning trainingsgroep in Obdam.

Kosten
De kosten voor bovenstaand programma bestaan uit een rust- en inspanningstest à € 155,00 en daarnaast sluit je een abonnement af bij Hollend stilstaan voor € 20,00 per maand voor de begeleiding en coaching.

Aanmelden
Je kunt je middels het formulier hieronder aanmelden. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een en ander door te spreken en een afspraak in te plannen voor een test | meting. Heb je vragen neem dan telefonisch contact met mij op via 06-27371040.

 

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief