Terug naar het overzicht

TEAM CHI training op het Noordzeestrand

De ‘Outdoor met Chi’ trainingsgroep gaat op zondagochtend naar het strand. Deze ochtenden gebruiken we het strandzand om de spanning|ontspanning beter in je lichaam, en specifiek via je blote voeten, te voelen, verder door te ontwikkelen en in te slijten. Samen spelen met de techniek staat voorop waarbij we ook zeker de wind gebruiken. Het is heerlijk om samen op het strand met een groep te genieten van het hardlopen. Lekker buiten sporten met de gekozen focussen binnen jouw belastbaarheid met de zon in je gezicht!

Is dit iets voor jou? Dan kan je aansluiten door middel van het aanschaffen van een virtuele strippenkaart. De trainingen van de Outdoor met Chi groep staan in het teken van spelend technisch lopen. Vragen vanuit de groep (dat zijn dus ook jouw vragen) zijn qua inhoud in deze training leidend. We doen samen een loopje op het strand. Daarna eventueel nog een frisse duik in zee en tot slot drinken we gezellig wat in `onze` strandtent ;-).

Aanmelden

ChiRunning TEAM CHI Noordzeestrand Trainingsgroep

Data: Zondagochtend

  • 12 januari 2020 (Eenmalig: het GeestMerAmbacht noordzijde. Dit i.v.m. met slechte bereikbaarheid tijdens een groot event in Egmond aan Zee of op het strand bij Camperduin nabij strandtent Struin).
  • 23 februari 2020
  • 22 maart
  • 26 april
  • 17 mei (onder voorbehoud)
  • 14 juni (onder voorbehoud)

Tijd: 09.30 – 11.00 uur

Locatie: Verzamelen in Egmond aan Zee voor de strandopgang bij het KNMR reddingsstation Egmond aan Zee, Boulevard Zuid 5, 1931 AA . Opgang van het strand bij Strandpaviljoen Nautilus aan Zee. Strand Egmond aan Zee 10, 1931 AZ  (voorheen De Schelp).

Kosten en werkwijze: Virtuele strippenkaart: € 60,00 voor 6 keer. (1 jaar geldig na aanschaf)

 

AANMELDFORMULIER
– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

 

Deel dit!