Terug naar het overzicht

TEAM CHI training op het Noordzeestrand

 

De ‘Outdoor met Chi’ trainingsgroep is een groep runners die al een workshop of individueel de basis van ChiRunning heeft geleerd. Tijdens de geplande zondagochtenden gebruiken we het strandzand om de spanning | ontspanning beter in je lichaam, en specifiek via je blote voeten, te voelen. Daardoor ontwikkel je op een steeds dieper niveau een energiezuinige en blessurevrije loopstijl. Samen spelen met de techniek staat voorop waarbij we ook zeker de wind gebruiken. Het is heerlijk om samen op het strand met een groep te genieten van de beweging. Lekker buiten sporten met de gekozen focussen binnen jouw belastbaarheid met de zon in je gezicht!

Is dit iets voor jou? Dan kan je aansluiten door middel van het aanschaffen van een virtuele strippenkaart. De trainingen van de Outdoor met Chi groep staan in het teken van spelend technisch lopen. Vragen vanuit de groep (dat zijn dus ook jouw vragen:-) zijn qua inhoud in deze training leidend. Daarna eventueel nog een frisse duik in zee en tot slot drinken we gezellig wat in `onze` strandtent ;-).

Data: Zondagochtend 2021

  • 15 augustus
  • 10 oktober

Tijd: 09.30 – 11.00 uur. Richtlijnen van de overheid voor wat betreft Covid-19 zijn leidend tijdens de trainingen.

Locatie: Verzamelen in Egmond aan Zee voor de strandopgang bij het KNMR reddingsstation Egmond aan Zee, Boulevard Zuid 5, 1931 AA . Opgang van het strand bij Strandpaviljoen Nautilus aan Zee. Strand Egmond aan Zee 10, 1931 AZ  (voorheen De Schelp).

Kosten en werkwijze: Virtuele strippenkaart per persoon: € 60,00 voor 6 keer. (1 jaar geldig na aanschaf. De kaart is niet overdraagbaar). De richtlijnen vanuit de overheid in verband met Covid-19 zijn altijd leidend.

AANMELDFORMULIER
– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

    Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

     

    Deel dit!