Terug naar het overzicht

Sportieve Chi training op het Noordzeestrand van Egmond aan Zee

De ‘Outdoor met Chi’ trainingsgroep gaat op zondagochtend naar het strand en/of de duinen. Deze ochtenden gebruiken het strandzand om de techniek beter te voelen, verder te ontwikkelen en in te slijten. Samen spelen met de techniek staat voorop. Het is heerlijk om samen op het strand met een groep te genieten van je sport. Lekker outdoor actief sporten binnen jou belastbaarheid met de zon in je gezicht!

Is dit iets voor jou? Dan kan je aansluiten door middel van het aanschaffen van een virtuele strippenkaart.  De trainingen van Outdoor met Chi groep staan in het teken van spelend technisch lopen. Vragen vanuit de groep zijn qua inhoud in deze training leidend. We doen samen een loopje op het strand. Daarna evt. nog een  duik in zee alla Wim Hof en tot slot samen wat drinken ;-).

Aanmelden

ChiRunning Kust Trainingsgroep

Data: Zondagochtend 
– 25 maart 2018
– 22 april 2018
– 27 mei 2018
– 1 juli 2018

Tijd: 09.30 – 11.00 uur

Locatie: Verzamelen in Egmond aan Zee bij de boot van Nijntje bij het Noordzeestrand.

Kosten: virtuele strippenkaart: € 60,00 voor 6 keer. (1 jaar geldig na aanschaf) Leden met een abonnement bij het ChiRunning Trainingscentrum van Hollend stilstaan in Obdam kunnen vrij aansluiten bij de trainingen van de Kustgroep.

 

AANMELDFORMULIER
– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

 

Deel dit!