Hollend Stilstaan kan je prima begeleiden bij het hervinden van je eigen kracht. De buitenlucht en de stille natuur zorgt voor een ontspannen werkruimte en veel energie. Via ontwikkelingsgericht coachen werken we samen aan ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen, bodysensing, bewustwording, het verzamelen van inzichten in gedrag en bewegen. 

Het krampachtige `moeten`patroon kan dan weer plaatsmaken voor een ontspannen `willen` patroon. Het gaspedaal en de rem in jouw systeem gaan weer samenwerken. Het Hollen wordt afgewisseld met Stilstaan en kunnen weer in balans samenwerken.

De aandachtgebieden van de Outdoor trajecten van Hollend Stilstaan zijn:
  1. Opbouw van eigen conditie door middel van loop- of fietstrainingen binnen jou eigen belastbaarheid waarbij de hartspier leidend is.
  2. Dagelijks ademhalingstherapie om inzichten te verzamelen rondom rust en ontspanning in het fysieke lichaam. Door te werken met een applicatie op je telefoon kan je door middel van dit `meten is weten` instument werken aan het verkorten van je hersteltijd na een gedane taak.
  3. Via de 1 op 1 coaching terugbrengen naar het eigen gevoel, terug naar de eigen kracht, terug naar een gezonde gedrevenheid, het kunnen maken van welovewogen keuzes.
  4. Inzicht krijgen wat ongewenst gedrag is en ombuigen naar gewenst gedrag
 
Stap voor stap leer je je eigen grenzen kennen en respecteren, waardoor er in je dagelijks leven meer balans ontstaat tussen belasting en belastbaarheid. Door succeservaringen wordt het (mentale) zelfvertrouwen vergroot.
 
De fysieke oefeningen hebben een bepaalde belasting voor het lichaam. Deze fysieke belastbaarheid vertalen we naar de mentale belastbaarheid van de persoon. Vervolgens wordt dit inzicht gekoppeld aan verschillende rollen in bijvoorbeeld de thuissituatie of de werksituatie. Zo werk je aan een fantastisch nieuwe mentale jas die je eerst als onwennig ervaart. Hij gaat echter steeds beter aanvoelen en al heel snel zit je nieuwe jas als gegoten.
 
De individuele buitentrainingen worden ondersteund door coachingscontact via de email. Afspraken worden altijd in overleg gemaakt. Dit maakt dat de trainingen goed inpasbaar zijn binnen de ruimte van jouw agenda.
 
 
 
 
 
 
Powered by CouchCMS