Informatie Cursus ChiWalking:

5 lessen op dinsdagochtend: Start 5 september 2017

Tijd: 09.30 – 10.45 uur

Kosten: € 75,--

Verzamelen bij Sportstudio De Boer in Obdam

Tijdens de lessen om energie efficient en blessure preventief te leren wandelen zijn we zoveel mogelijk in de buitenlucht. We oefenen meteen daadwerkelijk met wandelen en zijn op zoek naar: `Good feeling in je life ;-) door te voelen en te doen. De groep bestaat uit maximaal 10 mensen. Er is veel aandacht voor individuele aanwijzingen. Iedereen kan zich aanmelden en meedoen. Gezellig in een groep om samen te oefenen.

De opbouw van de cursus / workshop is inhoudelijk als volgt:

Les 1: Theorie van ChiWalking en ontspanning door body sensing en ademhalen

Les 2: Lichaamshouding, balans, (blote) voeten

Les 3 : Inzoomen op stabiliteit vanuit je kern / centrum / core

Les 4: Schouderpositie en staplengte van je passen

Les 5: Pasfrequentie, heuveltechniek: zowel de heuvel op als de heuvel af.

Zorg dat je voldoende kleding aan hebt zodat je niet koud wordt. Doe vooral lekker zittende vrijetijdskleding aan en schoenen die lekker lopen.

Wil je ook ervaren welke positieve effecten Chi Walking jou kan brengen? Sluit je dan aan bij deze korte, intensieve maar zeer inspirerende cursus. Wandelen zal nooit meer hetzelfde zijn!!!

Stuur een mailtje naar info@hollendstilstaan.nl waarin je je aanmelding kenbaar maakt met vermelding van je: Naam, straat, postcode, woonplaats en je 06 nummer.  Eventuele wandelervaring en/of blessures zie ik dan ook graag vermeld. Ik zou het leuk vinden je te mogen begroeten.

Gecertificeerd ChiWalking en ChiRunning Instructor

Anneke Koeckhoven

 

 

Powered by CouchCMS