De fantastische opleiding bij de Energy Control Academy van Stans van der Poel  heeft mij de kennis gegeven om rustmetingen & inspanningstesten te beoordelen, trainingsprogramma`s te maken en veel voorkomende gezondheidsproblematiek te herkennen. Ik werk bij het afnemen van deze metingen samen met Peter van Buijtene. Wij coachen, binnen onze eigen praktijken, mensen met stress gerelateerde klachten. Als looptrainers doceren we dagelijks het belang van energie-efficient bewegen. Door het bundelen van onze kennis en persoonlijkheden is er een `1 + 1 = 3` ontstaan.

Bewegen wordt steeds meer erkend als medicijn in lifestyle ziekten zoals diabetes 2, hart- en vaatziekten, chronische vermoeidheid, burn-out, fibromyalgie en overgewicht. Hoe groter het probleem, hoe belangrijker het meten van de uitgangspositie van de klant wordt. De metingen zijn een prima instrument waarmee we onderschatting maar ook zeker overschatting van het probleem kunnen voorkomen. Ze kunnen ook goed ingezet worden vanuit preventief oogpunt. Naast aandacht voor mentale begeleiding en bewegen is er in onze praktijken veel aandacht voor ademhaling/ademtherapie.

De EnergyControl (EC)Methode en apparatuur zijn wetenschappelijk getoetst. De theorie berust op een medische achtergrond van bijna 30 jaar praktijkervaring binnen en buiten de gezondheidszorg.

Heeft u interesse voor een meting of vragen. Peter is bereikbaar via www.personalsbest.nl / info@personalsbest.nl of via 06 41 87 03 25. Anneke via info@hollendstilstaan.nl  of via 06 27 37 10 40.

 

Powered by CouchCMS