Terug naar het overzicht

Yoga Chi Walk Run Weekend

Thuisraken in je ziel en onderweg blijven in je leven. Wil je lekker een weekend bijkomen met mensen die dat ook wensen? Een mindfull weekend midden in de natuur? Op een toplocatie buiten de drukte van alledag? Dan is dit een groot cadeau voor jezelf. Samen met yoga docente Jeannette de Jaeger verzorgt Hollend stilstaan dit weekendarrangement.

Op het menu staan: yoga, wandelen, rennen, puur gezond eten en veel ontspanning door inspanning & inspanning door ontspanning. Een lang weekend lekker tijd voor jezelf, even weg van de dagelijkse drukte en relaxed bijtanken, alles mag, niets hoeft. Samen maken we er een heerlijk weekend van.

Wie zijn wij?
Jeannette de Jaeger heeft haar eigen yogapraktijk (SeeYouByJean Yoga & Mindfulness) en is een ervaren yogadocente. Al haar hele leven is zij in de weer met het beoefenen van verschillende bewegingsvormen. Uiteindelijk vond zij haar perfecte match in Ashtanga (Power) Yoga en Yin (mindful) Yoga. Nooit uitgeleerd en gedreven door haar passie, heeft zij zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot yogini. Nu geeft zij haar `ijgenteidse` draai aan verschillende vormen van yoga, op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Tijdens de clinic zal zij je meenemen in een samenspel van yogahoudingen die gericht zijn op het creëren van bewustzijn en balans in lichaam & geest.

Anneke kan je vaak buiten vinden. Buiten gebruikt ze als haar kantoor. Daar kan je haar vinden als ze aan het werk is en natuurlijk ook als ze zelf aan het wandelen en rennen is. Ze is een mensenmens en gunt iedereen een fit lichaam. Via haar Outdoor bedrijf Hollend Stilstaan geeft ze trainingen, coaching en begeleiding aan groepen en individuen in leefstijl en gezondheid waarbij bewegen, balans & `Chi` centraal staan.

Aanmelden
Yoga Chi Walk Run Weekend
Datum: 12, 13, 14 & 15 april 2018
Tijd: Aanvang en andere info volgt
Locatie: Drenthe, Dwingeloo
Kosten: relevante info volgt

Wij kijken ernaar uit je te mogen begeleiden tijdens dit speciale weekend in Drenthe.
Namasté
Jeannette & Anneke

 

AANMELDFORMULIER
– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

 

Deel dit!