Terug naar het overzicht

ChiWalkRunYoga 1-daagse workshop

Yoga en ChiRunning docentes werken veel vanuit mindfulness. Samen met een yogadocente organiseren we in de regio een dag waarbij je kunt kennismaken met beiden. Chi Running is een hardloop techniek waarbij je anders leert (hard)lopen. De beweging komt volledig vanuit je core. Net als bij yoga ontstaat iedere houding vanuit je centrum, je core. Wil je ervaren wat ontspanning in combinatie met inspanning je kan brengen? Dan is dit echt iets voor jou! Kom kennismaken met ChiRunning & Yoga en laat je verrassen!

Tijdens de ChiRunning & Yoga clinic ga je leren luisteren naar je lichaam en leer je blessure preventief en energie efficiënt te bewegen. Een goede houding, ontspanning in de ledematen zorgen ervoor dat je vanuit ontspanning kan bewegen en je meer bewust wordt hoe je je lichaam gebruikt. We gaan op zoek naar de juiste condities voor jouw lichaam waarbij beweging en mentale flexibiliteit aandacht krijgen. Ook bij de yogaoefeningen die je doet, zal extra aandacht besteed worden aan bewustwording, balans en bewegen vanuit je core (navelstreek)

Wie zijn wij?
Jeannette de Jaeger heeft haar eigen yogapraktijk (SeeYouByJean Yoga & Mindfulness) en is een ervaren yogadocente. Al haar hele leven is zij in de weer met het beoefenen van verschillende bewegingsvormen. Uiteindelijk vond zij haar perfecte match in Ashtanga (Power) Yoga en Yin (mindful) Yoga. Nooit uitgeleerd en gedreven door haar passie, heeft zij zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot yogini. Nu geeft zij haar ‘eigentijdse’ draai aan verschillende vormen van yoga, op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Tijdens de clinic zal zij je meenemen in een samenspel van yogahoudingen die gericht zijn op het creëren van bewustzijn en balans in lichaam & geest.

Anneke Koeckhoven kan je vaak buiten vinden. Buiten gebruikt ze als haar kantoor. Daar kan je haar vinden als ze aan het werk is en natuurlijk ook als ze zelf aan het ChiWalken en/of ChiRennen is. Ze is een mensenmens en gunt iedereen een fit lichaam. Via haar Outdoor bedrijf Hollend Stilstaan geeft ze trainingen, coaching en begeleiding aan groepen en individuen in leefstijl en gezondheid waarbij bewegen, balans & chi centraal staan.

Programma 
09.30 Aanvang
09.30 – 10.00 introductie
10.00 – 10.45 Yoga
10.45 – 11.30 ChiWalking/Running theorie en bodysensing `voelen`
11.30 – 12.15 Lunchpauze (lunch zelf meenemen)
12.15 – 13.00 Yoga
13.00 – 14.30 ChiWalking/Running `Outdoor doen`
14.30 – 15.00 Afsluiting
15.00 Einde

Wij kijken ernaar uit je te mogen begeleiden op deze bijzondere clinic.
Namasté
Jeannette & Anneke

Laat je verrassen door de prachtige samensmelting tussen ChiRunning & Yoga en meld je snel aan voor de clinic. Je kunt je hieronder aanmelden of via: info@seeyoubyjean.com of klik in het fb event aan dat je “gaat”

Aanmelden
Yoga/Chi/Walk/Run dag
Datum: Voorjaar 2018
Tijd: 09.30 to 15.00 uur
Locatie: Regio Purmerend/Hoorn
Kosten: € 65,00 (inclusief koffie, thee, water en wat lekkers)
De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Bij annuleren binnen 2 weken voor het evenement ontvang je 50% van het deelnamebedrag terug en binnen 1 week 25%.

 

AANMELDFORMULIER
– Velden met een * zijn verplicht
– Deelname is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen
– Deelname geschiedt op eigen risico

Ja, aanmelden voor de nieuwsbrief

Deel dit!