Tijdens mijn jarenlange werk in Zorg & Welzijn heb ik veel mensen begeleid met zingevingsvragen. Zingevingsvragen zijn vragen die door unieke mensen op allerlei verschillende unieke manieren beantwoord worden. Door deze opgedane expertise en het veelvuldig buiten sporten maakt dat ik nu met een grote mate van vanzelfsprekendheid als Outdoorcoach werk. Mijn passie, met mensen op pad gaan, daar blijf ik voor gaan. 

Als coach werk ik pragmatisch en intuitief en ga uit van wat werkt bij de klant. Ik stimuleer de klant zelf in actie te komen en daardoor inzichten te laten verwerven in zijn eigen `zijn`. Hierdoor wordt ruimte gecreerd om anders te kijken waardoor schaduwkanten zichtbaar en bewust mogen worden. Vanuit dit gegeven kan een visie ontwikkeld worden om zo met de nodige handvatten vooruit te gaan en verder te groeien.

Als looptrainer heb ik mij gespecialiseerd in `Blessure Preventief`  en`  Energie Efficient` hardlopen. In de zomer van 2014 ben ik via een internationale opleiding gecertificeerd als Chi-Running & Chi-Walking Instructor.

Als EC netwerker neem ik rust- en inspanningstesten af volgens de EnergyControl methode. Door de test wordt inzichtelijk hoe het met de conditie van de geteste persoon is gesteld. Deze nulmeting is een fantastisch uitgangspunt om een plan te maken voor groei. 

Door gebruik te maken van dit `meten is weten` instrument kan ik alle mensen, zowel actieve sporters als mensen uit balans,  via de meest energie - efficiente manier begeleiden naar hun unieke doelstellingen.

Details van mijn CV kunt u vinden op mijn persoonlijke pagina bij Linkedin.
Powered by CouchCMS